2 martie, București: Training „Învață să protejezi viața”


Pe lista mea de traininguri și prezentări pro-viață urmează Brașov, Mediaș, Sibiu, Râmnicu-Sărat, Sânnicolau Mare, Adjud, Focșani, Buzău, Suceava, Baia Mare, dar am o veste bună pentru prietenii pro-viață din București: pe 2 martie voi susține o sesiune de training găzduită de prietenii de la Studenți pentru viață și vă aștept cu drag.

Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentez eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

Dacă răspunsul la cel puțin una dintre întrebări este da, atunci te așteptăm la trainingul „Învață să protejezi viața” susținut de Alexandra Nadane, fost președinte al Asociației Studenți pentru viață.

În ultimii doi ani, am susținut peste 50 de prezentări, traininguri și intervenții pro-viață în București și în țară.

Trainingul se va desfășura sâmbătă2 martie 2019, între orele 17.00 și 20.00 la Casa de Cultură a Studenților din București (Calea Plevnei 61), Sala 8, etajul 1. Pentru înscrieri completați formularul de aici.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer