Organizația Tinerilor din București te invită la teatru: Candele nestinse, 23 aprilie

Eliza Cloțea

Vacanța de Paști s-a terminat, facultatea a reînceput, iar tu te gândești cum să îmbini munca și timpul liber.

Nu te mai gândi, avem noi o propunere pentru tine! Hai să mergem împreună la teatru, ce zici? Piesa pe care ți-o propunem se numeste ,,Candele Nestinse – Mărturii din închisorile comuniste”. Credem că nu poți construi un viitor fără să iți cunoști trecutul, iar perioada ilustrata în piesă este cu mare însemnătate pentru țărișoara noastră.

Vrei mai multe detalii despre piesa de teatru? Îți ofer cu drag:
<<Povestea din „Candele nestinse” aduce la lumină perioada anilor 1950 din România, când toată intelighenția țării era mutată în beciurile miliței și ale securității. Aici îi întâlnim pe cei doi anchetatori, două exemplare reprezentative ale „omului nou” degrevat de constiintă, dispus la orice pentru a avansa în grad și în ochii superiorilor. Poeți, avocați, doctori, colecționari de artă le trec prin mână și, de cele mai multe ori, nu scapă decât prin moarte. În ciuda gravității subiectului, montarea nu e lipsită de mult umor negru, născut în principal din diferența intelectuală evidentă dintre anchetați și anchetatori, precum și din ordinul pe care ei îl au de a-i condamna strict pe baza operelor scrise.>>

Când?
Luni, 23 aprilie, ora 18:45.
Unde?
Teatrul de Artă București | Str. Sf. Ștefan nr. 21
Prețul unui bilet este 45 lei.

Dacă te-am convins, te rugăm să completezi următorul formular până pe 21 aprilie, ora 23:59, pentru a putea face rezervarile.
https://goo.gl/forms/o38mf8ZRUf9f9rj92

în cazul in care te-ai înscris, iar ulterior nu mai poți participa, te rugăm să o anunți pe Eliza Clotea, la numărul de telefon 0733 487 318.

Te așteptăm cu drag!

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/361620624350267/

1 comments On Organizația Tinerilor din București te invită la teatru: Candele nestinse, 23 aprilie

  • Dacă e un grup de studenți, putem da reducere , să intre doi pe un bilet, deci număr par. Mă puteți contacta pe Fb sau direct la numărul de telefon de pe afiș. Mulțumim de ajutorul dat în promovare!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer