O veste excepțională: Paul Ryan, președintele Camerei Reprezentanților, va vorbi la a 45-a ediție a Marșului pentru viață de la Washington, SUA

Vineri, 19 ianuarie 2018, va avea loc a 45-a ediție americană a Marșului pentru viață, la Washington. Tema marșului din SUA din acest an este „Love saves lives” (Dragostea salvează vieți), iar mesajul este că „puterea adevăratului spirit și misiuni a mișcării pro-viață le va da putere și altora să aleagă viața prin puterea iubirii”.

Invitatul de marcă din acest an va fi Paul Ryan, președintele Camerei Reprezentanților a Congresului SUA. Alături de el, vor lua cuvântul alți trei membri ai Camerei Reprezentanților: Jaime Herrera-Beutler (republican), Dan Lipinski (democrat) și Chris Smith (republican).

Paul Ryan este unul dintre posibilii candidați la președinția SUA în viitor, fiind văzut ca un politician echilibrat dar ferm, capabil în toate domeniile. A fost ales pentru prima dată în Congresul SUA în 1999 și a votat 100% pro-viață de-a lungul anilor.

În 2012, când a fost candidat la vice-președinția SUA, și-a explicat atitudinea pro-viață în câteva cuvinte clare: „Sprijin drepturile copilului nenăscut. Personal, cred că viața începe la concepție și acesta este motivul pentru care noi simțim nevoia să protejăm această viață așa cum am proteja pe ceilalți copii”

Jeanne Mancini, Președintele Marșului pentru viață, a declarat că Paul Ryan este un campion al implicării pentru viață acționând conform principiilor pro-viață încă de la preluarea mandatului.

Alte personalități foarte cunoscute în SUA care vor lua cuvântul sunt Pam Tebow, mama jucătorului de fotbal american Tim Tebow, și fostul jucător de fotbal american Matt Birk și soția lui Adrianna.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer