Dani Oţil, mesaj emoţionant: „Dacă e cineva pe aici care mă vede la tv …îi par cool …și ar vrea să fie ca mine… reconfigurați traseul …mai bine vreți să fiți ca TATA”

Dani Oţil, vedeta canalului TV Antena 1, a postat săptămâna trecută pe Facebook un mesaj emoţionant dedicat tatălui său, a cărui zi de naştere a serbat-o la 24 august:

De ani de zile tot vreau sa il bat pe tata!

Eu si tata suntem nascuti pe 24 august, amandoi. l-am sunat joi. mi-a raspuns sigur pe el, ca in fiecare an, dandu-mi impresia ca nici nu stie de ce il sun. tata a fost stanca toata viata. in realitate stiu ca avea un nod in gat. asa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahar in interior. la filme plangea pe ascuns…parca isi antrenase un singur ochi sa lacrimeze…ala dinspre geam, tot timpul.

Sa revenim la bataie. tata nu ne-a batut niciodata, desi sunt sigur ca uneori avea motive serioase. dar eu am ani de cand chiar vreau sa il bat…sa il bat la concursurile vietii. las cateva challenge-uri aici…poate va regasiti:

  • tata la 37 de ani avea doi baieti care nu mai necesitau sters la fund…eu nu…deci…m-a batut (si nici nu mai pot recupera)
  • tata nu a avut rate la banca…eu am 5 credite, din care unul in franci elvetieni…deci…m-a batut
  • tata e cu mama din facultate…OMG, WTF…sick people!
  • tata si-a luat din primii bani costum de mire….eu…bautura
  • tata nu o lasa pe mama in bucatarie singura, nu o lasa sa toace/curete…asta e doar treaba lui…
  • tata la aproape 70 de ani…a pierdut mai putine nopti la petreceri decat am pierdut eu pana la 30….as spune ca l-am batut..dar scorul e in favoarea ficatului lui
  • tata isi viziteaza mama aproape saptamanal de cand sunt eu mic…eu la 6 luni…
  • tata a fost multumit de aceeasi masina din 81 pana in 2004…eu…sunt la a 8-a
  • in sfarsit…tata a fost profesor, director si bibliotecar…deci a stat intre carti, dar golanul iesea dintre carti din cand in cand si ca un fel de superman al satului: cosea, sapa, insamanta, taia lemne, conducea tractor, facea capite, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugravea, taia porcul, facea carnatii…eu…pe unele nici nu stiu unde sa le caut pe net.

So…fara concluzie…daca e cineva pe aici care ma vede la tv …ii par cool…si ar vrea fie ca mine… reconfigurati traseul…mai bine vreti sa fiti ca TATA.
la multi ani

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer