Dr. Shari Richard, de la 2 avorturi la 750.000 de copii mondiale ale filmului „O fereastră spre pântecele matern” (VIDEO)

Doctorița Shari Richard vorbește despre avort dintr-o triplă perspectivă: persoană care a avortat, doctor specialist în ecografii fetale și susținător al femeilor aflate în criză de sarcină. A realizat mai multe materiale documentare, unul dintre ele fiind filmul de mai jos. În el apare mărturia despre avorturile sale, explicația cum a devenit pro-viață, parcursul dezvoltării intrauterine a copiilor și multă dragoste față de toate femeile aflate în criză de sarcină.

„În 1979, după ce am făcut două avorturi, am început un curs de pregătire în ecografie, pentru a mă specializa ca medic radiolog. Când am efectuat prima examinare ecografică la o femeie care era însărcinată în nouă săptămâni, am putut vedea pe ecran imaginea unui copil foarte mic, complet dezvoltat și mișcându-se. Fătul se vedea sărind și am putut identifica bătăile inimii, degetele și ochii. Puteam să-l măsor – fătul avea aproximativ 25 mm; toate organele erau deja formate. Ceea ce am contemplat a fost ca și cum am primit o palmă: în imaginea ecografiei am văzut reflectat trecutului meu. De atunci, în fiecare zi, când fac ecografii și văd copii înainte de naștere în pântecele mamelor, îmi aduc aminte de avorturile care le-am făcut.

O perioadă nopțile îmi erau pline de coșmaruri și ziua o petreceam între atacuri subite de mânie, tristețe sau ostilitate. Dat fiind că am primit o educație creștină, într-o bună zi mi-am amintit de Iisus, prietenul copilăriei mele. M-am dus într-un loc liniștit pe plajă și mi-am deschis sufletul Lui. Am vărsat lacrimi de pocăință și i-am oferit Lui toată durerea mea. M-am rugat Lui pentru acești copii. Toată durerea, tristețea, nervii și mânia care mă copleșeau au dispărut și au fost înlocuite cu o pace completă, pace care numai de la Hristos putea veni.”

Shari Richards este vorbitor pe probleme pro-viață. A dat mărturie despre realitatea vieții umane în perioada intrauterină inclusiv în fața Congresului SUA. În 1990, a fondat asociația Sound Wave Images din SUA și a produs filmul de mai sus.

În 2014, a realizat un nou film documentar.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer