Ne bucurăm azi de Andrea Bocelli pentru că mama lui a refuzat să îl avorteze!

Andrea Bocelli este în România în cadrul turneului “Andrea Bocelli World Tour 2017”. După concertul susținut pe 22 iunie în București, urmează pe 25 iunie concertul de la Cluj-Napoca.

Ne bucurăm astăzi de cântecele sale și de prezența sa pentru că mama lui a avut tăria să refuze avortul!

Un aspect mai puțin cunoscut din viața marelui artist este că mama lui a trecut printr-o criză de sarcină, când medicii i-au propus să îl avorteze pe cel care astăzi este un model de viață.

Situația este povestită chiar de Andrea Bocelli:

De data aceasta vreau să vă spun o mică poveste. Și ea începe în felul următor:

„O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate.
Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut.
Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.

Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.

Ca rămas bun vă voi cânta o melodie foarte îndrăgită de copii mei și sper că vă place și vouă și am inclus-o pe ultimul album. Cântare e frumoasă pentru că e veselă, o cântare care exprimă fericirea.” (Andrea Bocelli)

Surse:

https://www.showpass.ro/event/3969/Andrea-Bocelli

http://www.ortodoxiatinerilor.ro/avortul/19268-andreea-boceli-avort

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer