În adopție, dragostea face minuni. La fel și în criza de sarcină


A doua zi a întâlnirii despre promovarea adopției în spatiul public organizată de ARFO. 

Liviu și Mirela au adoptat doi copii, unul dintre ei fiind diagnosticat cu mai multe afecțiuni. Toată lumea i-a descurajat, au zis că e imposibil să fie ceva bine cu copilul, că vor avea o viață de calvar.

Mirela făcea voluntariat la Centrul unde era copilul și văzându-l că stă mereu nemișcat, cu ochii în tavan, pierdut și fără să zâmbească niciodată, a început să se ocupe mai mult de el.

Anca a început să se roage împreună cu soțul ei să-i dea Dumnezeu copilului o familie care să-i ofere dragoste și să-l îngrijească. Apoi a simțit că Dumnezeu îi intreabă: „Dar de ce această familie nu puteți fi voi?”.

În clipa aceea viața lor a luat o altă întorsătură și au decis să ia copilul acasă.  Acum cel mic are doi ani, zâmbește mult și aleargă fericit prin sală. Părinții lui spun că dragostea l-a ajutat să se recupereze într-un mod incredibil.

Dragostea schimbă lucrurile și în privința crizei de sarcină. Uneori este suficient ca cineva să spună: Nu ești singură! Voi fi alături de tine”. Vino pe 25 martie la Marșul pentru viață 2017 Ajută mama și copilul! Ei depind de tine!” să transmitem împreuna acest mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu o criză de sarcină.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer