Alegeri în SUA. Gennifer Flowers: „Bill Clinton mi-a dat 200 de dolari pentru a plăti avortul după ce am rămas însărcinată cu el”

gennifer-flowers

de Micaiah Bilger, LifeNews

Alegerile aduc întotdeauna la suprafață trecutul murdar al politicienilor și al familiilor lor. Fostul președinte Bill Clinton are reputația  că a avut mai multe relații extraconjugale după ce s-a căsătorit cu Hillary Clinton și s-a confruntat cu acuzații de agresiune sexuală și viol.

Una dintre femeile care au apărut public pe această temă, Gennifer Flowers, a declarat fostul președinte, de asemenea, a plătit-o pentru face avort atunci când a rămas însărcinată cu el.

Într-un interviu radio cu Aaron Klein, Gennifer Flowers a declarat că a rămas însărcinată cu fostul președinte nu la mult timp după ce au început lor relația lor care a durat 12 ani, în 1977. Ea a spus Bill și Hillary erau deja căsătoriți, iar Hillary știa despre relație.

Ea a sperat că Bill Clinton ar fi fost de acord să își asume creșterea copilul și divorțeze de soția lui. În schimb, ea a spus că Bill Clinton i-a dat 200$ pentru a avorta copilul lor nenăscut.

Iată o parte din interviu.

Eram reporter de știri în momentul respectiv. […] Ei bine, știam puține în acel moment [despre avort], când am fost gravidă. Era în 1977. Și am aflat mai târziu, după acel interviu.

Dar da, i-am spus lui [Bill Clinton]. Și, în adâncul sufletului, am vrut să-l aud spunând „bine voi obține divorțul și vom avea acest copil și totul va fi bine”. Dar primele cuvinte din gura lui au fost „Ei bine, să știi că voi plăti să faci avort.

Și, evident, am căzut sufletește. Realitatea m-a lovit drept în față. El era căsătorit și avea de gând să rămână căsătorit. Și asta era. Așa că m-am gândit că e bine. Nu am fost pregătită să am un copil și să-l cresc pe cont propriu, așa că am decis să merg mai departe și să avortez.

Gennifer Flowers a povestit că avortul a fost atât fizic, cât și psihologic dureros. Clinton a sprijinit-o apoi și părea că are compasiune, dar ea a spus că se îndoiește că el și-ar fi schimbat părerea despre copilul lor.

Când a fost întrebată, Gennifer Flowers a spus ea este „absolut” sigură că a fost vorba despre copilul lui Bill Clinton.

Inițial, Bill Clinton a negat că a avut o relație cu Gennifer Flowers la începutul anilor 1990; cu toate acestea, el a recunoscut ulterior o relație sexuală cu ea.

Atât Bill cât și Hillary Clinton susțin avortul la cerere până la naștere. În timpul președinției sale,Bill Clinton a făcut uz de dreptul de veto la o lege care prevedea interzicerea avortului prin naștere parțială, o procedură oribilă de avort în trimestrul trei de sarcină. Hillary Clinton a apărat avortul prin naștere parțială toamna trecută, într-un interviu cu NBC News.

Poziția radicală a lui Hillary Clinton cu privire la avort nu este împărtășită de majoritatea americanilor. În timpul unui interviu la The View, recent, Hillary Clinton a declarat un copil nenăscut cu doar câteva ore înainte de naștere nu are drepturi constituționale. Comentariile ei au venit la doar câteva zile după ce a declarat despre copiii nenăscuți că, pur și simplu, nu au nici un drept constituțional, care ar include dreptul la viață.

Ea vrea să elimine Amendamentul Hyde și să forțeze contribuabilii americani să plătească pentru avorturi. În general, se opune interzicerii avortului în ultimele luni de  sarcină. În această primăvară, Hillary Clinton a criticat, de asemenea, o nouă lege din Indiana, care protejează copiii nenăscuți de a fi avortați din cauza sexului lor sau pentru un posibil handicap.

Sursă: Știri pentru viață

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer